Home
Welkom
Reflectief schrijven
Schrijfcafé
Schrijven in rouw
Kunstzinnige counseling
Loopbaanbegeleiding
Over mijzelf
Links
Contact

Creatieve loopbaanbegeleiding

Binnen de creatieve loopbaanbegeleiding werk je met behulp van kunstzinnige middelen aan je loopbaanvragen en aan de invulling van je wensen.

Schrijf-, teken- en schilderopdrachten, gesprekken en soms ook tests, geven richting aan je proces.

Creatieve loopbaanbegeleiding is een actieve en waardevolle manier om door te dringen tot de diepere lagen van je gevoelens en je drijfveren.
Het is niet nodig om artistiek of creatief te zijn om op deze wijze met je vragen aan de slag te kunnen gaan. Plezier in creatief werken is meer dan voldoende.

Kosten: € 65,00 per bijeenkomst.

Loopbaanonderzoek

Het loopbaanonderzoek is een instrument om door middel van mondelinge en schriftelijke tests inzicht te krijgen in je intellectuele vaardigheden, persoonlijkheid en interessen.

De resultaten van het onderzoek worden getoetst aan de denkbeelden die je van jezelf al hebt. Voor een deel zullen de uitslagen je bevestigen. Voor een ander deel zullen ze je vragen verhelderen.

In het onderzoek maak ik, naast het testmateriaal, regelmatig gebruik van kaartspelen (met betrekking tot vaardigheden, kwaliteiten en drijfveren), maar ook van korte creatieve schrijf- of tekenopdrachten. Deze geven je op beeldende wijze inzicht in wie je bent en in wat je kunt en wilt.

Het loopbaanonderzoek kan heel goed op zichzelf staan, maar tevens de basis vormen voor een nadere reflectie op hoe je tot nu toe gestalte hebt gegeven aan opleiding en werk.

Kosten: € 625,00 voor een volledig loopbaanonderzoek. Het is ook mogelijk om een deelonderzoek af te nemen. Hiervoor gelden andere tarieven.
WildeZwaan.nl - Mariken ©2013