Ontmoetingsplek voor nabestaanden na zelfdoding

Ontmoeten en delen

Raaklijn biedt een plek om elkaar als achterblijvers in een intieme en ongedwongen sfeer te ontmoeten en te delen wat je raakt. 

In het contact met andere nabestaanden kun je steun (en erkenning) vinden.
Ook familie en vrienden, van jou als directe naaste, zijn welkom.

Wanneer?

De bijeenkomsten vinden plaats op zaterdag van 10 tot 12.30 uur, met een frequentie van 4x per jaar. Eerstkomende data: 14 maart en 13 juni 2020

Aanmelden

Er is plaats voor maximaal 20 mensen. Graag van tevoren aanmelden uiterlijk de woensdag vóór de ontmoetingsdag i.v.m. hoeveelheid koffie/thee: raaklijn.nnz@gmail.com.

Kosten

De kosten zijn 25 euro per bijeenkomst. Wanneer dit buiten je budget valt, bepaal je zelf wat je kunt missen. Na betaling is je aanmelding definitief.  

Bereikbaarheid

Het Cultuurhuis Schoneveld ligt op 5 minuten lopen van het station Houten Castellum. (Via het Houtense pad en het Schoneveldse pad).
Voor wie per auto komt: neem bij de Rondweg de afslag Castellum. Er is volop ruimte om bij het Cultuurhuis (gratis) te parkeren. 

Je bent welkom!

Sylvia is bij Humanitas Utrecht al zo’n 10 jaar rouwbegeleider en de laatste 4 jaar begeleider van lotgenotengroepen nabestaanden na zelfdoding (NNZ). Tevens is zij ervaringsdeskundige.

Zelf geef ik, als schrijfbegeleider, nu zo’n 10 jaar workshops rondom rouw en verlies en begeleid ik mensen in rouw individueel. Zelf heb ik ook ervaring met verlies door zelfdoding.

Wil je eerst contact?

Bel gerust: Sylvia – 06 392 02 030  /  ​Mariken – 06 533 15 089  of mail: raaklijn.nnz@gmail.com

Sluit Menu